Despre noi !

Buna ziua,

Suntem Florina & Florin Vacarescu, consultanti wellness, nutritie si controlul greutatii corporale, cu o experienta de 10 ani in directia slabire, mentinere, ingrijire personala si management echipe de distributie.
Mesajul acestui site este ca surplusul de greutate poate fi invins definitiv, printr-un program de slabire intr-un mod absolut sanatos, foarte usor, in permanenta asistat si cu urmari extrem de benefice pentru starea generala de sanatate.
Ultimele statistici ale Asociatiei Romane de Endocrinologie arata ca 25% dintre romani sunt obezi si 64% sunt supraponderali,
Studiile arata ca 75% din problemele de sanatate au legatura directa cu modul de alimentatie si cu surplusul de greutate, fiecare kilogram peste greutatea normala crescand riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate, fiind necesar un program de slabire.
In acelasi timp, reducerea cu doar 10% a greutatii scade mortalitatea totala cu mai mult de 20% si mortalitatea din cauza cancerului asociat cu obezitatea cu mai mult de 40% ! Nu fiti si dumneavoastra parte a acestei statistici, pentru ca sanatatea pana la urma este bunul cel mai de pret pe care il avem ! Acum puteti beneficia de programe de slabire intr-un mod absolut sanatos si foarte usor!
Noi avem determinarea, experienta, instruirea necesare si dorinta de a va fi alaturi pana la obtinerea rezultatului dorit ! Produsele noastre sunt de peste 31 de ani cele mai bune din lume, programele sunt personalizate nevoilor fiecarui organism in parte si au ca rezultat o rata de slabire lunara GARANTATA de minim 3-5 kg !
Depinde numai de dumneavoastra cat de mult va doriti si mai ales, cat de mult va pretuiti sanatatea !
Noi suntem aici sa va ajutam !

Detalii despre pregatire, experienta si rezultatele noastre AICI !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s